Acupunctuur Praktijk Vogel gaat het derde jaar in!

Acupunctuur Praktijk Vogel sluit 2016 af met een grote glimlach. Het netwerk is zeker verdubbeld ten opzichte van 2015 en de resultaten worden steeds beter, door de vele ervaring die Hester inmiddels heeft opgedaan. 

We nemen jullie even mee op reis door het jaar 2016, waarin er een paar hele speciale resultaten zijn geboekt. Een grote friede ruin met krampbenen en hanentred is na 17 jaar van z'n klachten af. Hoe kan dat met acupunctuur? Allereerst kijkt Hester holistisch naar je paard zodat alles wordt gecheckt, van spieren, gewrichten, zenuwbanen en organen tot het mentale welzijn van het dier. Daarnaast is Hester extreem hoog sensitief waardoor ze voelt of doorkrijgt waar de klacht vandaan komt. In het geval van de ruin met hanentred en krampbenen, werd Hester gelijk naar de liezen van het paard "getrokken", na een uitgebreid onderzoek en goed voelen bleek dat dit paard twee liesbreuken heeft gehad als jong dier, met als gevolg een groot stuk littekenweefsel in de liezen. Door dit gericht te behandelen en te combineren met het laten doorstromen van de blaas meridiaan is het na twee behandelingen gelukt de kramp weg te halen en een totaal andere stand van benen te creëren, wat als gevolg heeft een paard die niet meer down is, ziet er tien jaar jonger uit, glanst en kan na vijf jaar weer bereden worden. Kortom dit paard heeft z'n levenskwaliteit terug dankzij acupunctuur! 

Nog een paar bijzondere gevallen, een merrie die ineens alleen nog maar steigert en bokt met rijden, helemaal nagelopen eerst de fysieke blokkades bij de rug behandeld maar 1 ding viel Hester op een fikse bult op de maagmeridiaan dus ze voelde duidelijk dat daar het probleem zat een maagzweer, de dierenarts op de hoogte gebracht van het probleem, die heeft medicatie voorgeschreven en na 1 week was de merrie weer te berijden en helemaal vrolijk. Zo zie je de waardevolle werking tussen westerse wetenschap en oosterse geneeswijzen. 

Een merrie heel hoog in energie en lastig met rijden, wat moest de eigenaar daar nu mee? Hester is gekomen en heeft het paard laten aarden en in contact gebracht met haar eigen achterhand, dit paard is totaal veranderd na 1 behandeling en is nu zeer prettig te rijden, onwijs los en krachtig in haar achterhand die ze nu heel mooi onder kan laten treden, een genot voor ruiter en paard! 

 

Op naar 2017 waarin vooral veel op persoonlijk vlak gaat veranderen voor Hester, vanaf januari een nieuwe woning, voor het eerst in haar leven zelfstandig zijn en alleen. Maar ze gaat er weer voor de volle 100% voor en zal zoveel mogelijk energie in de praktijk stoppen. Op naar nog meer mooie resultaten en nog meer kennis en inzichten. 

Note van Hester voor alle klanten: 

Ik wil graag iedereen bedanken voor de fijne samen werking en voor de warmte en gastvrijheid als ik ergens kom, de openheid in jullie harten en de vrijheid zodat ik kan zijn wie ik ben en jullie en jullie dieren zo goed mogelijk kan helpen. Bedankt allemaal vanuit de grond van mijn hart.

 

 

Acupunctuur Praktijk Vogel breidt uit met paarden taping!

Acupunctuur Praktijk Vogel breidt uit met paarden taping. Wat is nu toch weer paarden taping? Equi taping wordt gebruikt om na een behandeling van een therapeut de werking te versterken. Zo is het mogelijk om de tape op verschillende plekken aan te brengen, bijv schouders, rug, hals maar ook peesblessures, verkeerde standen en lymfadrainage behoren tot de mogelijkheden. Wij maken gebruik van het beste veterinaire tape wat er is, zodat het nog een paar dagen na de behandeling blijft zitten. De eigenaar mag het er volgens instructie van Hester zelf af halen. Omdat het geen behandelmethode op zich is maar een verrijking van worden alleen de kosten van het tape berekend, dit zal tussen de €10,- en € 25,- liggen 

Acupunctuur Praktijk Vogel sluit succesvol eerste jaar af

Het eerste jaar van Acupunctuur Praktijk Vogel zit erop! Met trots mag ik u mededelen dat het een zeer succesvol jaar is geweest. Vele nieuwe klanten zijn inmiddels op de hoogte van de bijzondere werking van acupunctuur, daaronder ook zeer sceptische mensen die inmiddels ook onder de indruk zijn van de resultaten zowel bij zichzelf of hun dier. 

Ook heeft Acupunctuur Praktijk Vogel nu een sponsor functie, wij sponsoren Channah Davida Both met haar paard ZZ Amor en ook de andere paarden die zij in training heeft maken dankbaar gebruik van de acupunctuur behandelingen. 

Nu op naar een nieuw jaar waarin weer vele ontwikkelingen staan te wachten, zo gaat Acupunctuur Praktijk Vogel samen met Paula Slootjes en Jon van Breeden een trainings weekend ontwikkelen puur gericht op het verbinding maken en ontspannen samen met je paard. Een weekend waarin zelfkennis en ontwikkeling, maar ook kennis over jou eigen paard aan bod komt. Door middel van meditatie en aandachts gerichte training gaan we een zeer mooi concept neer zetten wat inspiratie heeft geput uit oude indiaanse tradities. Dit gaat heten Universal Horse Spirit en natuurlijk houd ik jullie op de hoogte van het hoe of wat. Heb je nu al interesse neem dan even contact op via de contact pagina op deze site. 

Nieuw Workshop Heal your horse

Nieuw bij Acupunctuur Praktijk Vogel workshops! 

Na vele vragen over wat ik doe en hoe ik werk hierbij de eerste inleidende workshop voor mensen met een eigen paard/ verzorg of bijrijdpaard over hoe je eigen dier te helpen door middel van de kennis uit de acupunctuur en acupressuur. Er wordt zelfs een oude Tibetaanse methode geleerd die spanning weghaalt bij jouw paard, dit kan je na deze workshop helemaal zelf! 

Op deze site onder het kopje workshops vind je meer informatie, lijkt jouw dit leuk om op stal te organiseren? Neem even contact op, wij komen door heel Nederland op locatie.